Home » » United joacă la Iași în etapa a II-a din Liga I

United joacă la Iași în etapa a II-a din Liga IÎn etapa a II-a din prima ligă de futsal vicecampionii de la United vor susține primul meci din deplasare din acest sezon. Luni, 17 septembrie, de la ora 16.00, la Iași, Sala Polivalentă, echipa gălățeană va juca cu noua echipă a Iașiului, Asociația Club Sportiv Futsal Poli Iași, fosta CSM Poli Iași. 

Jocul de la Iași este abordat de United de pe locul cinci în clasamentul Ligii I, cu 0 puncte, punctele din victoria cu Imperial Miercurea Ciuc, scor 4 - 2, au fost scăzute gălățenilor ca urmare a penalizării cu trei puncte.În ședința Comisiei de Etică și Disciplină a FRF din data de 20 iunie 2018 în baza art 52.5 din RD s-a hotărât depunctarea echipei CS United Galați cu 3 puncte scăzute din noul campionat”, este comunicatul FRF. Echipa din Iași este pe locul șase în clasamentul Ligii I după prima etapă, în urma înfrângerii, scor 4 - 5, din Harghita cu FK Odorheiu Secuiesc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger