Home » , , , » ACS Lascăr Schela a făcut scorul etapei a IV-a în Liga a V-a

ACS Lascăr Schela a făcut scorul etapei a IV-a în Liga a V-a

În Liga a V-a, al doilea eșalon județean, s-au disputat jocurile din etapa a patra. Performera etapei cu numărul patru este ACS Lascăr Schela. Gruparea de lângă sonde a reușit scorul etapei 7  -0, pe teren propriu cu cei de la Zorile Grivița. Aproape de reușita viceliderului au fost cei de la Flacăra Pechea, în etapa a IV-a gruparea din Pechea s-a impus cu scorul 6 - 0 în jocul de pe teren propriu cu Unirea Hanu Conachi. 
 
Oaspeții au obținut două victorii în jocurile din etapa a IV-a, liderul autoritar, Avântul Valea Mărului, s-a impus cu scorul 4 - 0 pe terenul celor de la Siretul Piscu, detalii aici, iar Inter Tudor Vladimirescu a câștigat cu, scorul 3 - 1, jocul de la Umbrărești, cu Viitorul. Victoria celor de la Voința Cișmele 3  - 0 cu Avântul Matca a fost contestată de oaspeții un verdict în acest sens urmează să fie oferit de comisiile AJF Galați, iar jocul Prutul Vlădești - Mălina Smârdan a fost amânat. 
 
Avântul Valea Mărului conduce în al doilea eșalon județean cu 12 puncte, golaveraj 23 - 2, ACS Lascăr Schela este pe locul doi cu 9 puncte, 3 jocuri, iar podiumul este completat de Mălina Smârdan cu 6 puncte, 3 jocuri. 
 
În etapa a V-a sunt programate jocurile: Unirea Hanu Conachi - Prutul Vlădești, Zorile Grivița - Flacăra Pechea, Inter Tudor Vladimirescu - ACS Lascăr Schela, Avântul Valea Mărului - Viitorul Umbrărești, Avântul Matca - Siretul Piscu, Foresta Șendreni - Siretul Piscu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger