Home » , , , » Avântul Drăgănești și Avântul Vânători - departajate de golaveraj în fruntea Ligii a IV-a U 19

Avântul Drăgănești și Avântul Vânători - departajate de golaveraj în fruntea Ligii a IV-a U 19

Schimbare de lider și în Liga a IV-a U 19 după ce s-au disputat jocurile din etapa a V-a. Avântul Drăgănești a realizat scorul campionatului, 10 - 0, pe terenul celor de la Voința Cudalbi și a preluat, la golaveraj prima poziție în liga juniorilor. 

La egalitate de puncte cu liderul sunt cei de la Avântul Vânători, echipă care a condus în precedentele etape Liga a IV-a U 19. În etapa a V-a juniorii de la Vânători s-au impus cu scorul 3 - 1, în jocul de la Galați cu Agrostar Tulucești. 

Juniorii de la Victoria Tecuci au reușit a patra victorie stagională în jocul de pe teren propriu cu cei de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați, Quantum Club Galați a reușit prima victorie din sezon, scor 2 - 1, pe propriul teren cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, iar juniorii de la Unirea Braniștea s-a impus cu scorul 1 - 0, pe terenul celor de la Gloria Ivești. 

După cinci etape Avântul Vânători și Avântul Drăgănești conduc în Liga a IV-a U 19 departajate de golaveraj. Echipa din Drăgănești conduce cu 30 - 8, 15 puncte, iar gruparea din Vânători este pe doi cu 15 puncte, golaveraj 24 - 4. Podiumul este completat de Victoria Tecuci cu 12 puncte. 

În etapa a VI-a sunt programate jocurile: sâmbătă, 6 octombrie, ora 10.00, CSU ”Dunărea de Jos” - Agrostar Tulucești, ora 16.00, Avântul Vânători - Victoria Independența; duminică, 7 octombrie, ora 120.00, Zimbrul Slobozia Conachi - Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni - Victoria Tecuci, Avântul Drăgănești - Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea - Voința Cudalbi, Quantum Club Galați - Gloria Ivești.           
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger