Avântul Vânători – lider solitar în Liga a IV-a U 19

58
 
Lider nou, după etapa a VII-a, și în Liga a IV-a U 19. Duelul de la distanță dintre Avântul Vânători și Avântul Drăgănești a fost tranșat de gruparea din Vânători. În runda cu numărul șapte liderul de dinaintea etapei, Avântul Drăgănești, a făcut primul pas greșit din acest sezon. Gruparea din Drăgănești a pierdut la scor de neprezentare  0 – 3, jocul de la Tecuci cu Victoria. Juniorii de la Vânători au profitat de înfrângerea celor de la Drăgănești, au învins Juventus Toflea, scor 3 – 1, și s-au instalat în fruntea Ligii a IV-a U 19. 
În celelalte jocuri ale etapei, Quantum Club Galați a egalat performanța din urmă cu două etape a celor de la Avântul Drăgănești, victorie cu scorul 10 – 0 pe terenul celor de la Voința Cudalbi – echipă nou promovată în Liga a IV-a U 19, Gloria Ivești a trecut cu scorul 2 – 0 de Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri a învins cu același scor, 2 – 0, pe teren propriu Unirea Braniștea, iar Victoria Independența a învins, scor 4 – 1, CSU ”Dunărea de Jos” Galați. 
În clasament Avântul Vânători a luat un avans de trei puncte în fața celor de la Avântul Drăgănești. Echipa din Vânători conduce cu 21 de puncte, maximum, golaveraj 29 – 6, în timp ce echipa din Drăgănești este pe doi cu 18 puncte, golaveraj 32 – 11, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei Victoria Tecuci, 16 – 4.  
Etapa
a VIII-a este programată să se dispute la finalul săptămânii viitoare
și programează jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi – Avântul Vânători,
CSU ”Dunărea de Jos” – Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni – Victoria
Independența, Avântul Drăgănești – Agrostar Tulucești, Unirea Braniștea –
Victoria Tecuci, Quantum Club Galați – Viitorul Costache Negri, Gloria
Ivești – Voința Cudalbi. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal