Home » , , , , » Avântul Vânători - lider solitar în Liga a IV-a U 19

Avântul Vânători - lider solitar în Liga a IV-a U 19

 

Lider nou, după etapa a VII-a, și în Liga a IV-a U 19. Duelul de la distanță dintre Avântul Vânători și Avântul Drăgănești a fost tranșat de gruparea din Vânători. În runda cu numărul șapte liderul de dinaintea etapei, Avântul Drăgănești, a făcut primul pas greșit din acest sezon. Gruparea din Drăgănești a pierdut la scor de neprezentare  0 - 3, jocul de la Tecuci cu Victoria. Juniorii de la Vânători au profitat de înfrângerea celor de la Drăgănești, au învins Juventus Toflea, scor 3 - 1, și s-au instalat în fruntea Ligii a IV-a U 19. 

În celelalte jocuri ale etapei, Quantum Club Galați a egalat performanța din urmă cu două etape a celor de la Avântul Drăgănești, victorie cu scorul 10 - 0 pe terenul celor de la Voința Cudalbi - echipă nou promovată în Liga a IV-a U 19, Gloria Ivești a trecut cu scorul 2 - 0 de Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri a învins cu același scor, 2 - 0, pe teren propriu Unirea Braniștea, iar Victoria Independența a învins, scor 4 - 1, CSU ”Dunărea de Jos” Galați. 

În clasament Avântul Vânători a luat un avans de trei puncte în fața celor de la Avântul Drăgănești. Echipa din Vânători conduce cu 21 de puncte, maximum, golaveraj 29 - 6, în timp ce echipa din Drăgănești este pe doi cu 18 puncte, golaveraj 32 - 11, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei Victoria Tecuci, 16 - 4.  

Etapa a VIII-a este programată să se dispute la finalul săptămânii viitoare și programează jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi - Avântul Vânători, CSU ”Dunărea de Jos” - Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni - Victoria Independența, Avântul Drăgănești - Agrostar Tulucești, Unirea Braniștea - Victoria Tecuci, Quantum Club Galați - Viitorul Costache Negri, Gloria Ivești - Voința Cudalbi. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger