Home » , , » Cătălina Cioaric: ”Diferența a fost făcută de spiritul de echipă”

Cătălina Cioaric: ”Diferența a fost făcută de spiritul de echipă”Handbalistele de la CSM Galați și-au adjudecat categoric derby-ul cu Brăila din etapa a V-a LNHF, scor 22 - 16. Una dintre cele mai experimentate jucătoare de la CSM, Cătălina Cioaric, a declarat la final că diferența în jocul de la Polivalentă a fost făcută de spiritul de echipă. ”Important este că am crezut din primul minut până în ultimul. Nu a contat scorul, am fost motivate, am jucat cu atitudine și am reușit să luăm toate cele trei puncte. Diferența a fost făcută de spiritul de echipă. Orice meci este important, câștigând acest meci moralul este ridicat”, a spus Cioaric.

Cea mai bună marcatoare a jocului, Cristina Andrița, jucătoare aflată la jocul de debut pentru CSM Galați, a spus că se aștepta să bată echipa din Brăila, dar nu la diferență mare de scor. ”Pentru mine a fost un pic mai greu la început, fiind primul meci pe care îl susțin cap coadă în Liga Națională, dar pe parcurs mi-am dat drumul la joc și cred că a fost destul de bine. Ne așteptam să le batem, dar nu la diferența asta, dar oricum speram să le batem. Sincer, nu mă așteptam să marchez atâtea goluri la debut. Eu nu prea am jucat în Liga Națională, nu prea mă așteptam la un debut fenomenal”, a declarat Cristina Andrița.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger