Home » , , » CSM Galați a câștigat al doilea meci cu Sportul Studențesc

CSM Galați a câștigat al doilea meci cu Sportul StudențescHocheiștii de la CSM Galați au câștigat al doilea meci din dubla cu Sportul din debutul Campionatului Național de Seniori. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 31 - 1 (9 - 0, 12 - 1, 10 - 0). Cel mai bun marcator al jocului a fost Alexandr Neznamov cu șase goluri marcate. De remarcat, pentru echipa bucureșeteană golul a fost marcat de gălățeanul Leonard Pascaru - jucător ce a trecut și pe la Dunărea. 

CSM Galați: Beres Szilard, Bogdan Popa - portari; 

Hildebrand Szabolcs, Denys Petrukhno, Cătălin Berdilă, Denis Zabludovscky, Evgeny Emelyanenko, Szocs Attila - fundași; 

Anton Butochnov, Vitaly Kiricenko, Dragoș Petrică, Aleksandr Neznamov, Lorincz Levente, Marius Mărcuș, Albert Zagidulin, Igor Fefelov, Adrian Irimia - atacanți. 

Pentru hocheiștii de la CSM Galați urmează o nouă etapă dublă pe teren propriu, vineri și sâmbătă, 26 - 27 octombrie, în ambele zile de la ora 18.30, gălățenii vor juca la Patinoarul Dunărea cu cei de la Steaua București, probabil, principala adversară pentru accederea în play-off.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger