Home » , , , » CSM Galați începe sâmbătă returul în Divizia Națională de Seniori

CSM Galați începe sâmbătă returul în Divizia Națională de Seniori


Chiar dacă au susținut un singur joc în tur, rugbyștii de la CSM Galați vor debuta sâmbătă, 20 octombrie, în returul Grupei Centru - Sud din Divizia Națională de Seniori. De la ora 15.00, pe stadionul ”Parcul Copilului” din Capitală, gruparea gălățeană va juca cu cei de la RC Grivița București. A doua adversară a gălățenilor din acest sezon este nou promovată în liga secundă după comasarea Diviziei Naționale de Seniori și Diviziei A. 

În acest sezon bucureștenii au jucat două meciuri, ambele pierdute, 0 - 33 pe terenul liderului CS Năvodari și 20 - 28 pe propriul teren cu RC Bârlad. Gălățenii de la CSMG au susținut un singur joc în acest sezon, pierdut 16 - 51 la Bârlad. 

Jocul dintre RC Grivița și CSM Galați se va disputa în cadrul etapei a VI-a, prima din retur, deși cele două echipe nu au jucat meciul din prima etapă a turului. De altfel, jocul din tur, din prima etapă a campionatului, a fost reprogramat să se dispute pentru 27 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger