Home » , , , » CSM Galați a surclasat Steaua în al doilea meci al dublei

CSM Galați a surclasat Steaua în al doilea meci al dublei


Hocheiștii de la CSM Galați au trecut de Steaua și în al doilea meci al etapei duble de la Galați cu gruparea militară. După 8 - 1 vineri, hocheiștii gălățeni s-au impus în aceeași manieră, scor 9 - 3, în jocul de sâmbătă. 

Gălățenii și-au conturat victoria în prima repriză câștigată cu scorul 3 - 0. În finalul treimii, cu 5.04 minute rămase de jucat, CSM - ul a deschis scorul prin Alexei Baskov, la mai puțin de un minut distanță formația gălățeană a dublat avantajul, Albert Zagidulin a marcat cu 4.11 înainte de final, iar la 16 secunde distanță Alexandr Nenamov a înscris pentru 3 - 0. Sărbătoritul zilei Cătălin Berdilă a trimis la poartă, Uruc, portarul steliștilor de azi, a respins în față, iar Neznamov, plasat în fața porții, a marcat pentru 3 - 0. În prima parte defensiva gălățeană a păstrat intactă poarta, chiar dacă au jucat 1.22 minute în inferioritate numerică. 
 
Steaua a redus din diferență în minutul 9 al reprizei secunde, însă gălățenii au replicat rapid cu două goluri într-un minut. Când mai erau două secunde din eliminarea căpitanului Irimia Steaua a redus din diferență, minutul 28.54. Gălățenii au replicat imediat, Lorincz a marcat pentru 4 - 1, deși era poziționat în lateralul porții steliste, iar pentru 5 - 1 a marcat Albert Zagidulin după un schimb spectaculos de pase cu Neznamov. În finalul treimii Steaua a marcat pentru 5 - 2, moment al jocului în care gruparea bucureșteană evolua în inferioritate numerică.  Ultima parte a jocului a fost adjudecată de gălățeni cu scorul 4 - 1. În primele cinci minute din treime gălățenii au mai marcat de trei ori. Neznamov a desprins CSM - ul la 6 - 2, șut de la distanță din lateral, Alexei Baskov a marcat pentru 7 - 2, șut dintre cercurile de angajament, iar Anton Butochnov a marcat golul opt. Gălățenii s-au desprins chiar la 9 - 2, Marius Mărcuș a marcat, din pasa lui Lorincz, iar scorul final a fost stabilit de de Steaua cu golul marcat de Zadoienko, gol la care a pasat decisiv Dimitry Nimenko, fostul campiona cu Dunărea. 

Pentru CSM Galați urmează alte două jocuri la Galați, conform programării FRHG, la 9 și 10 noiembrie, gălățenii vor juca cu ACSH Gheorgheni.

CSM Galați: Bogdan Popa - portar; 

Cătălin Berdilă, Denys Petrunkho - Denys Zabludovscky, Mikhail Rybalko - Hildebrand Szabolcs, Szocs Attila - Evgeny Emelyanenko - fundași; 

Albert Zagidulin, Alexandr Neznamov, Anton Butochnov - Vitaly Kiricenko, Aleksei Baskov, Igor Fefelov - Marius Mărcuș, Adrian Irimia, Lorincz Levente - Remus Gheorghe, Dragoș Petrică, Anton Popa - atacanți.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger