Home » , , , , , » CSM Phoenix CSU Galați se deplasează la Sighetu Marmației în etapa a III-a din LNBM

CSM Phoenix CSU Galați se deplasează la Sighetu Marmației în etapa a III-a din LNBMÎn etapa a III-a din Liga Națională, Grupa Valorică C, echipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați va susține al doilea joc din deplasare din acest sezon. Duminică, 21 octombrie, de la ora 17.00, în sala Liceului Forestier din Sighet, echipa gălățeană va juca cu cei de la CSM Sighetu Marmației. deplasarea de la Sighetu Marmației este cea mai lungă din sezon pentru gălățeni, aproape 1.200 de kilometri au de parcurs cei de la CSM Phoenix CSU Galați.

După două etape din actuala ediție de campionat CSM Phoenix CSU Galați este pe locul 5 în clasament, cu 1/1 la general, în timp ce gruparea maramureșeană este pe șase cu același bilanț general 1/1. Înfrângerile celor două adversare de duminică au fost pe terenul liderului din GVC, CSM Târgu Mureș.  Echipa gălățeană a pierdut la cinci puncte jocul din Mureș, 93 - 88, în timp ce gruparea din Sighetul Marmației a cedat la -33 de puncte jocul de la Mureș.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger