Home » , » CSU Belor începe vineri sezonul cu un meci de Cupă

CSU Belor începe vineri sezonul cu un meci de Cupă

foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat


Echipa de volei feminin CSU Belor Galați debutează vineri în noul sezon competițional. De la ora 17.30, la Polivalentă, gruparea gălățeană va juca va juca cu Penicilina Iași, în turul inaugural al Cupei României.   

Față de lotul cu care a revenit în prima ligă rotația echipei gălățene a suferit câteva modificări. Legat de noua structură a lotului Ana Maria Berdilă a spus: Noi am reuşit să facem o serie de antrenamente foarte bune, pentru a ne consolida tehnic mai mult zic eu şi pentru a îmbunătăţi carenţele pe care le avem, individual, dar acum meciul acesta de Cupă, în opinia mea, este o bună oportunitate să ne dăm seama cam pe unde ne situăm, pentru că totuşi ne concentrăm pe o închegare mai bună de tactică pentru săptămâna viitoare”

Câștigătoarea meciului de Cupă de vineri va juca în faza a II-a din Cupa României cu CSM Volei Alba Blaj. De altfel, în prima etapă din Divizia A1 CSU Belor Galați va juca pe terenul celor de la Alba Blaj, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 18.00.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger