Home » , , , , , , » Debut în LNBM pentru CSM Phoenix CSU Galați

Debut în LNBM pentru CSM Phoenix CSU Galați


CSM Phoenix CSU Galați - echipa de baschet a orașului are programat sâmbătă, 6 octombrie, debutul în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa pregătită de Dragan Radovic își începe parcursul în LNBM din grupa valorică C, cu obiectivul câștigarea grupei și accederea în grupa superioară valorică.  

Debutul în actuala ediție de campionat se va consemna la Târgu Mureș, pe terenul celor de la CSM, o altă echipă ce își propune accederea în eșalonul superior, aceeași echipă cu care CSM - ul gălățean a susținut primele jocuri oficiale ale sezonului. Gălățenii și cei de la CSM Târgu Mureș s-au întâlnit în turul inaugural din Cupă, iar gruparea mureșeană s-a impus cu scorul general 2 - 0.  

Lotul echipei gălățene este format, în mare parte, din jucători tineri, de perspectivă. În rotația cu care CSM Phoenix CSU Galați abordează sezonul se regăsesc: David Stan, Andrei Giangu, Alexandru Patko sau Cezar Bănescu, muntenegreanul Marko Perovic, juniorul Radu Voinescu, experimentatul Vlad Corpodean, George Vlad - cel mai bun jucător U 20 din România, dar și americanii Aaron Walton Moss sau idolul tribunelor Phillip Miller.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger