Home » , , , , » Echipa U 18 de la CSM Dunărea trece la CSM Galați

Echipa U 18 de la CSM Dunărea trece la CSM Galați


După renunțarea la echipa de seniori, Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați a renunțat și la echipa de juniori sub 18 ani, singura pe care o avea înscrisă în Campionatele Naționale organizate de Federația Română de Hochei pe Gheață. Locul celor de la CSM Dunărea Galați în Campionatul Național sub 18 ani a fost preluat de cei de la CSM Galați, denumire sub care va evolua echipa gălățeană în noua ediție de campionat. 

Debutul juniorilor de la CSM Galați este programat pentru 20 - 21 octombrie, de la orele 15.00 și 9.00, cu cei de la CSM Suceava, la Galați. Următoarele jocuri sunt programate pentru 17 și 18 noiembrie, cu cei de la Steaua Rangers. La 1 și 2 decembrie, CSM Galați va juca la Patinoarul ”Vakar Lajos” cu juniorii U 18 de la CSȘ Miercurea Ciuc, iar turul I va fi încheiat cu dubla de la Galați cu cei de la CSȘ Gheorgheni, 15 - 16 decembrie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger