Home » , » Echipele Universitatea Galați joacă duminică în cuplaj la stadionul Siderurgistul

Echipele Universitatea Galați joacă duminică în cuplaj la stadionul Siderurgistul


Cele două echipe de la Universitatea Galați vor juca duminică, 21 octombrie, în cuplaj la stadionul Siderurgistul. Ziua de fotbal va fi deschisă de la ora 11.00, de jocul echipei de prima ligă cu cealaltă nou promovată din Liga I Independența Baia Mare. 

Universitatea este pe locul patru în clasament înaintea duelului cu echipa din Baia Mare, cu patru puncte acumulate în cele patru jocuri disputate în Liga I. Echipa din Baia Mare a câștigat trei puncte în cele trei jocuri disputate în Liga I, iar în clasament este pe locul șase, din nouă echipe. Meciul dintre cele două echipe nou promovate va fi arbitrat de Silviu Gabriel Popa, iar la cele două linii vor fi: Cosmin Vițelaru și Alexandru ciuraru - toți trei din Vaslui. 

În al doilea meci al zilei, de la ora 14.00, satelitul de la Universitatea va juca în etapa a III-a cu Activ Slobozia. Echipa gălățeană este pe locul doi în clasament cu trei puncte, două jocuri, golaveraj 10 - 5, în timp ce gruparea din Slobozia ocupă locul al patrulea în clasamentul seriei cu același număr de puncte, două jocuri, golaveraj 9 - 8. Jocul echipei satelit va fi condus de aceeași brigadă de arbitri de la meciul de prima ligă.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger