Home » , , , » Etapă de pauză pentru rugbyștii de la CSM Galați

Etapă de pauză pentru rugbyștii de la CSM Galați
Chiar dacă la finalul săptămânii trecute au jucat meciul de debut în actuala ediție din Divizia Națională de Seniori, grupa Centru - Sud, în etapa a IV-a, pentru rugbyștii de la CSM Galați urmează un nou final de săptămână fără joc. Programat inițial să se dispute în Teleorman, în compania celor de la Rugby Moromeții Turnu Măgurele, jocul din etapa a V-a din DNS a fost anulat, gruparea teleormăneană s-a retras din campionat înainte de începerea sezonului, iar toate jocurile au fost anulate. 

Pentru CSM Galați următorul joc programat este în prima etapă din retur, pe terenul celor de la RC Grivița București, 20 octombrie, ora 15.00. După jocul cu cei de la Grivița pentru CSM Galați urmează o nouă etapă de pauză, Sportul Studențesc s-a retras din campionat, urmând să joace următorul meci pe terenul celor de la CS Năvodari, 3 noiembrie. Prima apariție pe teren propriu pentru CSM Galați este programată pentru 10 noiembrie, penultima etapă din sezonul regulat, cu cei de la RC Bârlad.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger