Home » , , , » Gloria Ivești - victorie de încălzire înaintea derby-ului de titlu cu liderul

Gloria Ivești - victorie de încălzire înaintea derby-ului de titlu cu liderul

Etapa a VI-a din Liga a IV-a s-a încheiat cu jocul de pe stadionul Siderurgistul dinte Quantum Club Galați și Gloria Ivești. Jocul a fost ca un preambul pentru derby-ul de etapa viitoare cu liderul, Zimbrul Slobozia Conachi, pentru cei de la Gloria, în timp ce trupa lui Iulian Oprea a încheiat seria meciurilor infernale din debutul sezonului (cu CSU, Unirea Braniștea, Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești - primele patru din ediția trecută).       
 
Legat de jocul cu cei de la Quantum, președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a spus că a fost un antrenament util pentru derby-ul de titlu de duminică cu liderul, Zimbrul Slobozia Conachi.  
 
”Meciul cu Quantum a fost un antrenament pentru derby-ul cu Slobozia Conachi, liderul clasamentului. Ținând cont că am jucat cu o echipa care a acumulat doar trei puncte până acum în acest campionat, acest meci a fost doar o încălzire pentru meciul de duminică, de pe Stadionul "Nicu Nour" din Ivești”, ne-a spus Sebastian Bobocea.

În perspectiva derby-ului de duminică președintele grupării din Ivești a saluta revenirea pe teren a lui Corozel, de altfel, unicul marcator al jocului de duminică. ”E bine că a revenit jucătorul nostru  Emanuel Corozel, chiar cu gol în partida cu Quantum, după ce a fost un timp accidentat. În acest moment, echipa este intreaga, iar toata lumea este dornica de un rezultat mare cu Zimbrul!”, a încheiat Sebastian Bobocea. 
 
Jocul cu cei de la Quantum Club Galați a fost început de Gloria cu formula: Covîț R. (cpt) - Ion I., Lupu M., Iordache G., Alecsandrescu M., Paraschiva A., Toader N., Nunu L., Sprînceană R., Batista O., Corozel E. Au mai intrat: Stoica G., Tiron L. și Cucu S. 

După victoria de la Siderurgistul, cei de la Gloria Ivești au urcat pe locul trei în clasamentul la zi din Liga a IV-a cu 13 puncte, în timp ce Quantum Club este pe locul 12 cu 3 puncte. În etapa a VII-a Gloria va juca derby-ul de titlu cu liderul Zimbrul Slobozia Conachi, iar Quantum, ieșită din seria jocurilor cu Universitatea, Slobozia, Gloria, va juca pe terenul nou promovatei Voința Cudalbi.    

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger