Home » , , » Juniorii de la CSM Galați au debutat în Campionatul Național cu dublă victorie

Juniorii de la CSM Galați au debutat în Campionatul Național cu dublă victorieEchipa de juniori I de la CSM Galați a debutat cu o victorie dublă în Campionatul Național sub 18 ani. Echipa gălățeană a jucat la finalul săptămânii trecute două meciuri la Galați, cu echipa similară de la CSM Suceava. Deși inițial erau programate să se dispute la Suceava, patinoarul Areni, meciurile s-au jucat la Galați, arena din Suceava nu este pregătită pentru meciuri de hochei. 

Cele două jocuri au fost câștigate de juniorii gălățeni 34  - 2 în prima zi și 26 - 2 în cea de a doua. Remus Gheorghe, jucător ce se află și în rotația echipei de seniori, a fost cel mai bun marcator al dublei cu 11 goluri. De remarcat, în cele două jocuri cu echipa din Suceava poarta echipei gălățene a fost apărată de Bianca Bobu, 18 ani, sportivă ce este și componentă a echipelor naționale a României. 

Pentru CSM Galați următoarele jocuri în CN juniori I sunt programate între 17 și 18 noiembrie, la Galați, cu cei de la Steaua București, urmând ca la 1 și 2 decembrie, să se deplaseze pe terenul campionilor de la CS Școlar Miercurea Ciuc. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger