Home » , , , » Juventus Toflea nu s-a prezentat la meciul cu CSU ”Dunărea de Jos”

Juventus Toflea nu s-a prezentat la meciul cu CSU ”Dunărea de Jos”


Chiar dacă a fost programat duminică, la cererea oaspeților, jocul din etapa a VIII-a dintre CSU ”Dunărea de Jos” și Juventus Toflea nu s-a disputat. Echipa din Toflea nu s-a prezentat la meci, iar studenții vor câștiga jocul la ”masa verde” cu scorul 3 - 0. 

Clubul gălățean s-a pregătit cu toate cele necesare pentru jocul cu Juventus Toflea, trasatul terenului, barem de arbitraj, asistența medicală, însă formația din Toflea nu s-a prezentat la meci, chiar dacă pe parcursul săptămânii au confirmat prezența la joc!    

În lipsa adversarilor din Toflea, profesorul Cătălin Savu și-a împărțit studenții în două echipe ”portocaliii” și ”albaștrii” pentru un joc școală.

După ce s-au disputat opt din cele 13 etape din tur studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” conduc în Liga a IV-a cu 24 de puncte, golaveraj 34 - 1, singura echipă cu maximum de puncte din primul eșalon județean.

Pentru studenți urmează jocul de pe terenul celor de la Avântul Vânători, 28 octombrie, urmând ca în etapa a X-a să joace derby-ul campionatului cu Zimbrul Slobozia Conachi. Pe teren propriu studenții vor juca în etapa a XI-a, 11 noiembrie, cu cei de la Muncitorul Ghidigeni.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger