Home » , » Liviu Ciubotariu: Avântul Valea Mărului are lot competitiv chair și pentru Liga a IV-a

Liviu Ciubotariu: Avântul Valea Mărului are lot competitiv chair și pentru Liga a IV-a


După retragerea din Liga a III-a de sezonul trecut, în pauza dintre tur și retur gruparea gălățeană Avântul Valea Mărului a revenit în fotbalul județean de la cel mai de jos nivel, Liga a V-a. Președintele AJF Galați, Liviu Ciubotariu a remarcat revenirea vălmărenilor în fotbalul județean la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

”La Liga a V-a este reapariția echipei din Valea Mărului, Avântul Valea Mărului, echipă care fost la nivel de Liga a II-a, au avut probleme atunci și s-au retras din Liga a III-a, așa cum era normal trebuia să pornească de la nivelul Ligii a V-a. Anul acesta s-au înscris și au maximum de puncte”, a spus Liviu Ciubotariu. 

Conducătorul AJF - ului a mai spus că gruparea din Valea Mărului are lot cu care poate aborda și primul eșalon județean, Liga a IV-a. ”Încă nu au întâlnit echipele de tradiție din vârful clasamentului, Mălina Smârdan, ACS Lascăr Schela, vom vedea când se vor întâlni, dar par să aibă un lot competitiv chiar și pentru nivelul Ligii a IV-a cei de la Valea Mărului în acest moment”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger