Home » , » ”Panterele” de la Universitatea Galați joacă duminică cu Universitatea Alexandria

”Panterele” de la Universitatea Galați joacă duminică cu Universitatea AlexandriaDupă etapa de pauză forțată, din cauza retragerii celor de la CFR Timișoara, echipa de fotbal feminin Universitatea Galați revine la jocurile din Liga I. Gruparea gălățeană va juca duminică, 14 octombrie, începând cu ora 11.00, pe stadionul Municipal din Alexandria, cu gruparea locală Universitatea Alexandria, în etapa a V-a din Liga I.  

Gălățencele sunt pe locul cinci în clasamentul primei ligi cu trei puncte acumulate în trei jocuri, golaveraj 5 - 4, în timp ce gruparea din Alexandria este pe doi cu șapte puncte. 

Universitatea Galați va întâlni pentru a cincea oară echipa Universitatea Alexandria, toate celelalte patru jocuri au fost câștigate de gruparea teleormăneană. în sezonul 2015 - 2016, cel de debut absolut al echipei gălățene în fotbal, gruparea din Alexandria s-a impus cu 4 - 2 la Alexandria și 6 - 1 la Galați. În următorul sezon, după 4 - 1 la Alexandria, ”panterele” au pierdut cu același scor, 6 - 1, jocul de pe teren propriu.

Jocul de duminică va fi condus de o brigadă bucureșteană cu Andreea Ene la centru și Roxana Ivanov și Raluca Sîrghi la cele două linii.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger