Home » , , , » Performanță fără taxă - obiectivul secției de fotbal de la CSM Galați

Performanță fără taxă - obiectivul secției de fotbal de la CSM Galați


La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, șeful secției fotbal de la CSM Galați, Gabriel Manolache, a anunțat că în cadrul secției pe care o conduce nu se vor percepe taxe copiilor și juniorilor legitimați la club. ”Nu văd performanța cu taxă. Tocmai de aceea eu după echipa națională m-am dus la FC Voluntari, tocmai pentru că era singurul club din România în anul 2016 care nu percepea taxă la nici o categorie de vârstă. Vreau să spun că provin dintr-un club cu 630 de copii, copii nu plătesc nici un fel de taxă și se fac și se face și performanță la nivel de copii. Nu vă uitați al echipa de seniori, acolo este un management total separat. Acolo este un Club Sportiv Orășenesc care are drept țintă copii și juniorii din Voluntari și din București și nimeni nu ia taxă. Copii plătesc un cantonament, o deplasare în străinătate, dar nu li se percep taxe”, a spus Gabriel Manolache.

”Nu poți impune unui antrenor, unui club, să poată să facă performanță cu taxă. Ce văd eu, și știam nu trebuia să vin la Galați, unii din părinți se erijează fie în conducători, fie în antrenori, deja după părerea mea s-a escaladat mult profesia de antrenor, în sensul rău, băieții care încearcă să își facă meseria nu pot să o realizeze”, a încheiat Gabriel Manolache.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger