Home » , , , » Protocol de colaborare între CSU Belor și Liga Studenților

Protocol de colaborare între CSU Belor și Liga Studenților

 
 
Directorul sportiv de la CSU Belor Galați, Silviu Șoimu, a anunțat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că pentru a atrage cât mai mulți spectatori la meciurile echipei de pe teren propriu a încheiat parteneriate cu mai multe entități gălățene precum Liga Studenților sau școlile din municipiu. ”La meciul cu Penicilina Iași am avut un număr de 40 - 50 de studenți din cadrul Ligii Studenților, noi fiind echipa Universității am încheiat un protocol de colaborare, ca ei să vină la meciurile noastre în număr cât mai mare, și să ne ajute să câștigăm meciurile. 

Am pavăm terenul pentru meciurile următoare, am pus afișele pentru jocul de vineri doar cu 24 de ore înainte de meci. Sperăm ca în perioada următoare să  adunăm un număr cât mai mare de studenți, atât la meciurile echipei noastre și să vină și la meciuri echipei de băieți CSM Arcada”, a spus Silviu Șoimu.

Pe lângă parteneriatul cu Liga Studenților  clubul gălățean a pus la punct o colaborare cu școlile generale gălățene. ”De asemeni, mai avem proiect pentru a aduce tinerii în sălile de sport, astfel încât la fiecare meci invităm câte o clasă de ciclul 1 luând școlile într-o anumită ordine, din școli diferire. La meciul cu Penicilina Iași au fost invitați membrii clasei a III-a C de la Școala numărul 29, din Galați, copiii care au făcut poze, au primit autografe de la jucătoare, iar apoi cu ajutorul sponsorului nostru MC Donalds au mers la restaurant unde s-au distrat și au primit mici cadouri”, a încheiat Silviu Șoimu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger