Home » , , , » Rugbyștii de la CSM Galați au debutat cu o înfrângere în actuala ediție a DNS

Rugbyștii de la CSM Galați au debutat cu o înfrângere în actuala ediție a DNSÎn Divizia Națională de Seniori s-au disputat jocurile din etapa a patra, etapă în care au debutat în campionat și rugbyștii de la CSM Galați, numele sub care va evolua XV - le Galațiului, fosta RCM Galați, în noua ediție de campionat.    

Debutul rugbyștilor pregătiți de Dan Vlismas a fost pe terenul celor de la RC Bârlad, iar jocul a fost pierdut de echipa gălățeană cu scorul 51 - 16. Pentru CSM Galați au marcat Gabriel Partenie și Ionuț Cucu câte un eseu, iar Teodor Nițu a transformat două lovituri de pedeapsă.    

După debutul de la Bârlad pentru CSM Galați urmează o nouă etapă de pauză, echipa cu care trebuia să joace Rugby Moromeții Turunu Măgurele s-a retras din campionat. Următorul joc pentru CSM Galați în Divizia Națională de Seniori, grupa Centru Sud, este programat în etapa a VI-a, 20 octombrie, pe terenul celor de la RC Grivița București, în prima etapă din retur. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger