Home » , , , , , , » Schimbare de lider în Liga a IV-a: Zimbrul Sl. Conachi a remizat la Ivești, studenții au revenit pe primul loc după victoria de la Independența

Schimbare de lider în Liga a IV-a: Zimbrul Sl. Conachi a remizat la Ivești, studenții au revenit pe primul loc după victoria de la IndependențaDupă ce s-au disputat jocurile din etapa a VII-a în Liga a IV-a s-a instalat un nou lider. Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Coanchi, liderul dinaintea etapei, au remizat, scor 3 - 3, pe terenul celor de la Gloria Ivești, după un meci spectaculos în care la pauză cele două echipe se aflau la egalitate scor 2 - 2, și au coborât pe locul doi. De remiza de la Ivești au profitat campionii de la CSU ”Dunărea de Jos” după victoria, scor 3 - 0, de pe terenul celor de la Victoria Independența.  În urma victoriei de la Independența studenții revin în fruntea clasamentului, după numai o etapă.

Unirea Braniștea a urcat pe treapta a treia a podiumului după victoria, scor 3 - 2, de pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. Revelația începutului de sezon, Avântul Vânători, a obținut a patra victorie stagională, scor 3 - 0, la Brăhășești, pe terenul celor de la Juventus Toflea. La cota patru, în ceea ce privește victoriile, sunt și cei de la Victoria Tecuci după succesul la limită, scor 3 - 2, de pe ”Municipalul” tecucean cu cei de la Avântul Drăgănești. În celălalt meci al etapei nou promovata Voința Cudalbi a obținut prima victorie în Lig a IV-a, scor 3 - 1, pe teren propriu cu cei de la Quantum Club Galați. Jocul Agrostar Tulucești - Muncitorul Ghidigeni a fost amânat. 

În clasament, după șapte etape, CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 21 de puncte, maximum, singura echipă cu maximum de puncte, golaveraj 31 - 1. Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu două puncte mai puțin, 19, golaveraj 39 - 9, Unirea Braniștea este pe trei cu 15 puncte, golaveraj 14 - 15, Avântul Vânători ocupă locul, 14 puncte, 17 - 7, iar Gloria Ivești este pe cinci cu 14 puncte, 15 - 8. 

Etapa a VIII-a este programată să se dispute la finalul săptămânii viitoare și programează jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi - Avântul Vânători, CSU ”Dunărea de Jos” - Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni - Victoria Independența, Avântul Drăgănești - Agrostar Tulucești, Unirea Braniștea - Victoria Tecuci, Quantum Club Galați - Viitorul Costache Negri, Gloria Ivești - Voința Cudalbi. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger