Home » , , , » Silviu Șoimu, despre neprezentarea Penicilinei Iași la meciul de Cupă

Silviu Șoimu, despre neprezentarea Penicilinei Iași la meciul de CupăLa Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul sportiv de la CSU Belor Galați, Silviu Șoimu, a vorbit despre debutul în actualul sezon al echipei de volei feminin. 

”Vineri am trecut printr-o situație neplăcută, inedită, în sensul că Penicilina Iași, echipă care trebuia să dispute un meci din turul I al Cupei României, volei feminin, deși a făcut deplasarea la Galați de joi, echipa fiind cazată aici în Galați, având vineri dimineață o oră pentru antrenament la Sala Sporturilor Dunărea, în ziua meciului am avut neplăcuta surpriză să nu se prezinte la meci. În dimineața zilei între orele 9 și 10, când trebuiau să vină la antrenament, am încercat să luăm legătura cu cei din Iași, să-i întrebăm dacă mai vin la antrenament, dar am găsit telefoanele închise ale conducătorului delegației și a antrenorului echipei. Apoi, am luat legătura cu cei de la hotel și mi s-a spus că au luat micul dejun, au anulat masa de prânz, care era masă caldă și au înlocuit-o cu niște pachete, dar totuși nu ma dus gândul că ei au părăsit orașul și nu au răspuns la telefon până la ora 17.30, moment în care era arbitrul a luat decizia să declare forfait pentru Penicilina și să dea câștig echipei noastre pentru calificarea în turul următor al Cupei. Este o situație neplăcută, spectatorii care s-au deplasat pentru meci au rămas neplăcut surprinși de ce au găsit. A fost un număr destul de mare de spectatori, probabil între 5 și 700 de spectatori care au rămas și au vizionat un set între jucătoarele echipei noastre și au urmărit un mic spectacol surpriză pe care îl pregătisem pentru pauza dintre seturi. 

Un punct de vedere oficial al echipei din Iași nu îl avem, dar noi bănuim că au plecat din Iași cu situația unor jucătoare străine nerezolvate, urmând ca cei din staff-ul echipei să rezolve situația în ziua de joi, eventual în ziua meciului. Probabil că nu au avut soluții și-au anunțat echipa că nu se rezolvă situația și atunci au luat decizia să plece spre casă motivul pe care în bănuiesc că nu ne-a răspuns la telefon, dacă ne-ar fi răspuns îi invitam să jucăm măcar un meci amical pentru spectatori, pentru că și așa nu am avut parte de meciuri de pregătire puternice și ne-ar fi priit un meci înaintea campionatului cu o echipă de valoarea noastră”, a spus Silviu Șoimu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger