Home » , , , , » Studenții au făcut scorul campioantului în derby-ul de la Tecuci și au preluat șefia în Liga a IV-a

Studenții au făcut scorul campioantului în derby-ul de la Tecuci și au preluat șefia în Liga a IV-a


Chiar dacă înaintea etapei era considerat un derby cu implicații în lupta pentru partea superioară a clasamentului, jocul din etapa a V-a din primul eșalon județean de la Tecuci, dintre echipa locală Victoria, locul trei înaintea etapei, și CSU ”Dunărea de Jos”, locul doi, a fost câștigat de studenți categoric cu scorul 7 - 0, la pauză 4 - 0, succes cu care  CSU a revenit pe primul loc în Liga a IV-a. 

Scorul jocului de la Tecuci este scorul campionatului, după ce s-au disputat jocurile din primele cinci etape de campionat.

La Tecuci pentru studenți au marcat Adrian Grigoraș, golgheterul campionatului a reușit o triplă, Gheorghiță Țuiu - o triplă, și Iulian Mohorîță. Profesorul Cătălin Savu a folosit echipa: Olaru - Stoian, Ignat, Moise, Hilohi - Țuiu, Popov, Chiciuc, Blănaru - Grigoraș, Cană. Au mai jucat: Mohorîță, Izvoranu, Perju și Florea. 

Legat de jocul de la Tecuci, și revenirea pe primul loc, profesorul Cătălin Savu ne-a spus: ”Suntem bucuroși că am revenit pe primul loc, din punctul meu de vedere, acolo unde ne este locul. Sper să rămânem acolo până la finalul campionatului. Ăsta este jocul de fotbal cu o echipă tânără cum este a noastră. Poți să ai zile în care câștigi cu 7, 8, 10 - 0, sau, să stai cu ”inimă în gât” până în ultimul minut. Sunt foarte mulțumit de studenți, au fost excepționali, sperăm să menținem parcursul până la finalul campionatului. La Tecuci  am avut un teren de mari dimensiuni, echipa din Tecuci, o echipă tânără care nu lovește, caută jocul”, ne-a declarat antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger