Home » , , , » Studenții joacă duminică cu Juventus Toflea

Studenții joacă duminică cu Juventus Toflea


Revenită în poziția de lider a Ligii a IV-a, după jocurile din etapa a VII-a, echipa Universității ”Dunărea de Jos”, va juca duminică, 21 octombrie, un nou joc pe teren propriu. De la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, studenții vor juca cu Juventus Toflea. 

În premieră pentru acest sezon gruparea gălățeană va juca un meci de pe teren propriu duminică. Precedentele jocuri ale studenților de pe teren propriu, cu Gloria Ivești, câștigat 2 - 0, cu Viitorul Costache Negri, câștigat 4 - 0 și cu Agrostar Tulucești, victorie 8 - 0, s-au disputat sâmbăta. 

Echipa profesorului Cătălin Savu conduce în Liga a IV-a cu 21 de puncte din 7 jocuri, golaveraj 31 - 1, singura echipă cu maximum de puncte după ce s-au disputat șapte etape din actuala ediție de campionat. Gruparea din Toflea ocupă locul nouă în clasamentul primului eșalon județean cu șase puncte acumulate în cele șase jocuri disputate, golaveraj 7 - 25, golaverajul echipei din Toflea a fost serios afectat de înfrângerea, scor 12 - 0, din urmă cu două etape de pe terenul vicecampionilor de la Zimbrul Slobozia Conachi.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger