Home » , , » Studenții s-au impus la scor de neprezentare la Independența și au preluat șefia în Liga a IV-a

Studenții s-au impus la scor de neprezentare la Independența și au preluat șefia în Liga a IV-a

foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Profitând de primul pas greșit al celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați s-au impus la scor de neprezentare la Independența și au revenit în fruntea Ligii a IV-a, după numai o etapă,. 

La Independența studenții au deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Constantin Chiciuc, 0 - 1 fiind și scorul primei părți. În partea secundă, în minutul 75, intrat din postura de rezervă, Daniel Cană a marcat pentru 2 - 0, iar scorul final a fost stabilit cinci minute mai târziu de cel mai bun marcator din ligă, Adrian Grigoraș. 

Jocul de la Independența a fost început de studenți cu formula: Olaru - Morogan, Moise, Stancu, Țuiu, Ignat, Blănaru, Chiciuc, Hilohi, Izvoranu, Grigoraș. Au mai intrat: Cană, Cărămidaru și Ciotîrcă. 

În urma jocurilor din etapa a VII-a, CSU ”Dunărea de Jos” revine pe prima poziție din Liga a IV-a cu 21 de puncte, maximum, golaveraj 31 - 1. Echipa profesorului Cătălin Savu are două puncte avans față de principala urmăritoare Zimbrul Slobozia Conachi. 

Pentru studenți urmează jocul de pe teren propriu cu cei de la Juventus Toflea. După jocul cu echipa din Toflea pentru studenți urmează două meciuri consecutive în deplasare, la Vânători, cu Avântul, în etapa a IX-a, și derby-ul campionatului, în etapa a X-a, cu Zimbrul Slobozia Conachi.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger