Home » , , » Vălmărenii - derby de clasament cu Flacăra Pechea în Liga a V-a

Vălmărenii - derby de clasament cu Flacăra Pechea în Liga a V-aDupă ce s-au impus categoric runda trecută în derby-ul cu ACS Lascăr Schela, echipă ce ocupa locul secund înaintea etapei, liderul autoritar din Liga a V-a, Avântul Valea Mărului va avea parte de un nou derby de clasament în etapa a VI-a. Duminică, 28 octombrie, pe propriul stadion, ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, cei de la Avântul vor juca cu Flacăra Pechea. 

Vălmărenii nu au adversar în Liga a V-a, după șase etape au maximum de puncte, 18, golaveraj 38 - 2, în precedentele jocuri s-au impus categoric: 8 - 0 pe terenul celor de la ACS Lascăr Schela, 7 - 0 cu Viitorul Umbrărești, 4 - 0 la Piscu, 9 - 1 cu Voința Cișmele sau 10 - 0 cu Zorile Grivița. Oaspeții de la Flacăra Pechea, locul doi 10 puncte, nu au pierdut, pe teren, nici un joc în acest sezon. Singura sincopă a echipei din Pechea a fost în etapa a III-a, pe terenul celor de la Mălina Smârdan, joc omologat de Comisia de Disciplină AJF Galați cu socrul 3 - 0. După șase etape Flacăra Pechea este pe locul doi în clasament cu zece puncte, golaveraj 17 - 9.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger