Home » , , » Vălmărenii obțin victorii pe linie în Liga a V-a

Vălmărenii obțin victorii pe linie în Liga a V-aRevenită în fotbalul județean, după două sezoane în al treilea eșalon, Avântul Valea Mărului nu are adversar în actuala ediție de Liga a V-a. În etapa a IV-a din al doilea eșalon județean vălmărenii au obținut a patra victorie consecutivă, scor 4 - 0, pe terenul celor de la Siretul Piscu  - echipă care nu de mult cocheta cu primul eșalon județean. 

Pentru gruparea vălmăreană au marcat ex-universitarii Costin Serea și Cosmin Gîrleanu (o dublă) dar și Romeo Buteseacă. Pentru veteranul Buteseacă, 40 de ani, este  doua reușită consecutivă în tricoul vălmărenilor, după ce în precedenta etapă a marcat în poarta celor de la Voința Cișmele. 

Avântul Valea Mărului domină autoritar al doilea eșalon județean, Liga a V-a, iar în clasamentul la zi vălmărenii au 12 puncte, golaveraj 23 - 2, după victoriile: 5 - 0 cu Avântul Matca, 5 - 1 cu Foresta Șendreni, 9 - 1 cu Voința Cișmele și 4 - 0 cu Siretul Piscu. 

Pentru gruparea vălmăreană urmează jocul de pe teren propriu cu Viitorul Umbrărești, urmând ca în etapa a VI-a să se deplaseze pe terenul celor de la ACS Lascăr Schela, în derby-ul primei părți a campionatului. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger