Home » , , , , » Vălmărenii s-au impus categoric și în derby-ul cu Schela

Vălmărenii s-au impus categoric și în derby-ul cu Schela

Chiar dacă a fost considerat derby-ul ce clasament al campionatului meciul din etapa a VI-a din Liga a V-a, dintre ACS Lascăr Schela și Avântul Valea Mărului a fost un nou prilej pentru gruparea vălmăreană să demonstreze că este liderul autoritar din al doilea eșalon județean. 

Avântul Valea Mărului s-a impus categoric în jocul de la Schela, cu scorul 8 - 0, după ce la pauză vălmărenii conduceau cu 3 - 0. Cosmin Gîrleanu a marcat de patru ori, veteranul Romeo Buteseacă a reușit o dublă la Schela, iar Daniel Pavel și Nicu Bălan au completat lista marcatorilor.

Meciul de la Schela a fost început de echipa din Valea Mărului cu formația: Măstăcan - Voicu, Serea, Rotaru, Popa, Pavel, R.Neagu, Mitrofan, Buteseacă, Gîrleanu. Au mai jucat: Burghelea, Cristof, Rusu. 

În clasament Avântul Valea Mărului conduce cu 18 puncte din șase jocuri, golaveraj 38 - 2. În etapa a VII-a pe stadionul ”Prof. Coastică Popovici” din Valea Mărului, vălmărenii vor juca cu Flacăra Pechea - echipa de pe locul doi în clasamentul la zi.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger