Home » , » Vicecampionii de la United deschid etapa a IV-a din Liga I

Vicecampionii de la United deschid etapa a IV-a din Liga I

foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Înaintea celor trei jocuri de foc cu contracandidatele la titlu Autobergamo Deva, Informatica Timișoara și FK Odorheiu Secuiesc, vicecampionii de la United vor avea parte de un nou adversar facil. Sâmbătă, 6 octombrie de la ora 14.30, în deschiderea etapei a IV-a, United va juca pe terenul celor de la Bukovina Vicov, echipă nou promovată în Liga I. 

United a câștigat precedentele trei jocuri din campionatul Ligii I, iar în clasament gălățenii sunt pe locul patru cu 6 puncte, gruparea gălățeană are o penalizare de trei puncte. Nou promovata Bukovina Vicov este ultima în clasamentul la zi din Liga I fără puncte după primele trei etape, golaveraj 11 - 50, ultimul rezultat al echipei din Vicovu de Jos este înfrângerea, scor 6 - 25, pe terenul harghitenilor de la FK Odorheiu Secuiesc. 

După jocul din etapa a IV-a pentru gruparea gălățeană urmează o serie de trei jocuri cu celelalte trei echipe neînvinse în acest sezon. În etapa a V-a vicecampionii vor juca pe teren propriu cu Autobergamo Deva, urmează un duel în Harghita cu cei de la FK, iar seria se va închide cu un joc  pe teren propriu cu cei de la Informatica Timișoara.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger