Home » , , » Victorie 10 - 0 pentru satelitul de la FC Universitatea

Victorie 10 - 0 pentru satelitul de la FC Universitatea

 
Echipa secundă de la FC Universitatea, prezentă pentru al doilea sezon consecutiv în Liga a III-a, s-a impus categoric în etapa a II-a din cel de al treilea eșalon. ”Panterele” au jucat pe terenul celor de la FC Onești și s-au impus categoric, scor 10 - 0, la pauză 5 - 0. 

Irina Topal a marcat o triplă cu golurile reușite în minutele 2, 23 și 66, Ana Arnăutu a reușit o dublă, în minutele 8 și 17, celelalte marcatoare ale meciului de la Onești au fost: Diana Stoian, în minutul 13, Irina Ivan, în minutul 60, dar și Roxana Pazargic. Portărița de la Universitatea a reușit o triplă în jocul de la Onești în minutele 65, 77 și 83.  

Antrenorii Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș au început jocul cu formula: Roxana Pazargic - Elena Ivan, Valentin Ivan, Irina Ivan, Natalia Dudu, Roxana Ioan, Mădălina Sfinteș, Irina Topal, Ana Arnăutu, Așa Călin, Diana Stoian. Rezerve au fost: Georgiana Bobocea, Elena Țuțuianu, Doriana Păun, Ionica Zaharia, Mihaela Novac, Tatiana Menu și Iuliana Ursu. 

În clasamentul la zi din Liga a III-a, seria I, Universitatea 2 Galați este pe primul loc cu trei puncte, victoria de la Onești este a prima din acest sezon, golaveraj 10 - 5. Pentru Universitatea 2 urmează jocul de pe teren propriu cu Activ Slobozia, duminică, 21 octombrie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger