Home » » Victorie 12 - 1 pentru United. Vicecampionii au maximum de puncte după trei etape

Victorie 12 - 1 pentru United. Vicecampionii au maximum de puncte după trei etape


În etapa a III-a din Liga I vicecampionii de la United s-au impus categoric, scor 12 - 1, pe teren propriu, în jocul cu cei de la CFF Clujana Cluj - Napoca. Cele 12 goluri marcate de gălățeni au fost împărțite simetric, câte șase pe fiecare repriză, iar la pauză United avea avantaj, scor 6 - 1. 

Brazilianul Rafinha și moldoveanul Lașcu au reușit câte o triplă, Andrei Crăciun a contribuit cu o dublă,  iar lista marcatorilor a fost completată de: Nuno Coco, Cosmin Petică, Iulian Cojocaru și Octavian Cireș. De remarcat, golul de 4 - 0 a fost marcat de Iulian Cojocaru, junior al clubului vicecampion  Cojocaru a debutat cu gol la echipa de seniori, dar și revenirea pe teren a portarului brazilian Wellingotn Silva, după o perioadă de accidentare.  

Scorul 12 - 1 se datorează în mare măsură actului de prezență făcut de echipa oaspete, gruparea clujeană s-a prezentat pe terenul vicecampionilor cu o rotație extrem de scurtă, 5 - ul de start, și două rezerve, din care una de portar. 

În jocul cu Clujana vicecampionii au folosit rotația: 

Ionuț Păduraru, Wellington Silva - portari; 

Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Andrei Crăciun, Nuno Coco;

Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, Rafinha, Kailom;  

Iulian Cojocaru, Vasile Boubătrân, Octavian Cireș, Cosmin Petică;

Alexandru Tănăsilă - antrenor cu portarii; Viorel Cojoc - antrenor secund, Florin Ignat - antrenor principal. 

Victoria cu echipa din Cluj - Napoca este a treia, din trei jocuri, pentru vicecampioni, iar  în clasament, după rezultatele înregistrate pe teren, United ar trebui să fie pe primul loc cu 9 puncte, golaveraj 22 - 5, singura echipă cu maximum de puncte după trei etape. Pentru United urmează meciul de pe terenul unei alte echipe nou admise în Liga I, Bokovina Vicov, sâmbătă, 6 octombrie, ora 14.30. Până la meciul din Bucovina, joi, 4 octombrie, clubul United așteaptă un verdict de la Comisia de Recurs FRF în cazul depunctării, detalii aici.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger