Home » , , , » Victorie spectaculoasă pentru Avântul Vânători pe terenul Agrostar Tulucești

Victorie spectaculoasă pentru Avântul Vânători pe terenul Agrostar Tulucești

foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Spectacol total pe sinteticul de la Dunărea în derby-ul localităților limitrofe Galațiului cu reprezentare în Liga a IV-a. Nouă goluri, bare fără număr, parade de senzație ale portarilor, răsturnări de scor, goluri spectaculoase, au fost ingredientele jocului dintre Agrostar Tulucești și Avântul Vânători, din etapa a V-a, primul eșalon județean. 

Jocul de pe sinteticul de la Dunărea a debutat cu un gol spectaculos al lui Marian Cîrjă, în minutul 7, fostul fundaș dreapta de la Oțelul - cu prezențe în Liga I, este om de gol la Tulucești, (decar veritabil), iar în jocul cu echipa din Vânători a reușit o dublă.  Replica echipei din Vânători a venit prompt și a fost foarte consistentă, iar în decurs de nouă minute Avântul Vânători a trecut în avantaj și s-a desprins la 3 - 1. Alexandru Sava a egalat în minutul 12, Petrică Vintilă a marcat pentru 2 - 1, minutul 14, iar Sava a dublat avantajul în minutul 16, 3 - 1 fiind și scorul pauzei. 

La reluare, Alexandru Sava a fost ”one man show”. Decarul de la Vânători și-a continuat recitalul început în prima repriză cu alte trei reușite. Prima dată în minutul 50 Sava a trecut echipa din Vânători în avantaj de trei lungimi. Cu deficit de trei goluri gazdele de la Tulucești au mutat jocul în terenul grupării din Vânători și s-au apropiat de egalare. Marian Cârja, în minutul 55, a redus din diferență, 2 - 4, iar Gabriel Palade, minutul 60, și-a apropiat echipa la 3 - 4. După mai multe momente în care ambele echipe au irosit ocazii importante de a marca, în finalul jocului Alexandru Sava a marcat o dublă, în două minute, cu care a decis învingătoarea. În minutul 89 Sava și-a desprins echipa la 5 - 3, iar în ultimul minut regulamentar Alexandru Sava a devenit omul etapei după ce a marcat al cincilea său gol în jocul cu Tuluceștiul.  

Victoria cu Tuluceștiul, scor 6 - 3, a propulsat echipa din Vânători pe  podiumul Ligii a IV-a, locul trei, cu 10 puncte, golaveraj 14 - 7, la cinci puncte în spatele celor două echipe din fruntea clasamentului CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi. Pentru Agrostar Tulucești a fost a patra înfrângere din acest sezon, iar în clasament echipa din Tulucești este pe locul 12, din 14.    

În etapa a VI-a Avântul Vânători va juca pe teren propriu, terenul sintetic al stadionului Dunărea, cu Victoria Independența, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 14.00, în timp ce echipa din Tulucești va juca în aceeași zi, de la ora 12.00, pe terenul liderului, CSU ”Dunărea de Jos”, stadionul Dunărea.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger