Home » , , » Victorie spectaculoasă pentru handbalistele de la CSM Galați

Victorie spectaculoasă pentru handbalistele de la CSM GalațiHandbalistele de la CSM Galați au obținut a doua victorie în actuala ediție a Ligii Naționale. În etapa a VII-a gruparea gălățeană a trecut cu scorul 22 - 20 de CSM Roman, echipă clasată pe ultimul loc, după un meci cu răsturnări de scor și mai multe momente de egalitate. Gălățencele s-au instalat primele la conducere, scor 4 - 1, în minutul 9, 6 - 4 în minutul 16. În finalul primei părți echipa din Roman a revenit și a  egalat la 6, în minutul 20, după care  a trecut la conducere, scor 12 - 9. Scorul pauzei, 10 - 12, a fost stabilit de Cătălina Cioaric în minutul 29. Partea secundă s-a disputat pe contre, Ala Sheiko a egalat la 14, Daciana Balaban a adus egalarea la 17, după care gălățencele au trecut în avantaj cu o dublă a Cătălinei Cioaric. Până la final echipa din Roman a egalat la 19 și 20, dar Ala Sheiko și Daciana Balaban au marcat decisiv pentru a doua victorie din LNHF pentru CSM Galați. 

 

330 de spectatori plătitori 

La jocul cu echipa din Roman, al treilea din acest sezon la care s-au pus în vânzare bilete, au asistat 330 de spectatori plătitori, conform anunțului organizatorilor. Este cea mai slabă asistență plătitoare din acest sezon după ce la meciul cu Brăila s-au vândut 590 de bilete, iar la jocul cu HC Zalău s-au vândut 471 de bilete. 

După victoria cu CSM Roman echipa gălățeană este pe locul 11 în LNHF cu 7 puncte din 7 jocuri, la șase puncte distanță de echipa de pe locul 12 Dunărea Brăila. Pentru CSM Galașți urmează jocul de pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, joi 1 octombrie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger