Home » , , , , » Zimbrul Slobozia Conachi redevine lider în Liga a IV-a după etapa a VI-a

Zimbrul Slobozia Conachi redevine lider în Liga a IV-a după etapa a VI-a

 
După ce s-au disputat jocurile din etapa a VI-a, Liga a IV-a, vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au revenit în fruntea clasamentului primului eșalon județean. Deținătoarea Supercupei a reușit scorul campionatului 12 - 0, în jocul considerat pe teren propriu cu cei de la Juventus Toflea și au preluat conducerea în Liga a IV-a grație golaverajului. 

În jocul de deschidere al etapei fostul lider, CSU ”Dunărea de Jos” Galați, cealaltă echipă care este angrenată în lupta pentru titlu, a învins cu scorul 8 - 0, la pauză 4 - 0, Agrostar Tulucești. Victoria la opt goluri diferență a fost insuficientă pentru studenți să își păstreze poziția de lider câștigată de gruparea studențească etapa trecută după victoria, scor 7 - 0, de la Tecuci. 

Etapa a VI-a le-a fost favorabilă gazdelor, pe lângă victoriile scontate ale celor două echipe implicate în lupta la titlu, în alte trei jocuri s-au impus gazdele. Muncitorul Ghidigeni a trecut pe teren propriu de nou promovata Victoria Tecuci cu scorul 5  - 1, Avântul Drăgănești s-a impus cu scorul 5 - 0 în jocul cu Viitorul Costache Negri, iar Unirea Braniștea a trecut cu scorul 4 - 3 de nou promovata Voința Cudalbi. Singura remiză a etapei s-a înregistrat în jocul dintre Avântul Vânători și Victoria Independența, meci încheiat cu scorul  0 - 0.  În meciul de închidere a etapei Gloria Ivești a salvat onoarea oaspeților prin victoria, scor 1 - 0, de pe terenul celor de la Quantum Club Galați.

Până la meciul direct, programat în etapa a X-a, în jurul datei de 4 noiembrie, probabil, Zimbrul și CSU vor alterna la conducere, departajate de golaveraj. După șase etape echipa din Slobozia Conachi conduce cu 36 - 6 (+30), în timp ce studenții au un golaveraj inferior cu trei goluri 28 - 1 (+27), ambele cu câte 18 puncte. Locul trei este ocupat de Gloria Ivești cu 13 puncte (12 - 5). 

În etapa a VII-a cele două contracandidate vor juca în deplasare. Liderul va juca în derby-ul etapei pe terenul celor de la Gloria Ivești, în timp ce studenții au programat meci pe terenul celor de la Victoria Independența. Celelalte jocuri din etapa a VII-a: Voința Cudalbi - Quantum Club Galați, Viitorul Costache Negri - Unirea Braniștea, Victoria Tecuci - Avântul Drăgănești, Agrostar Tulucești - Muncitorul Ghidigeni, Juventus Toflea - Avântul Vânători. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger