Home » , , , » Zimbrul Slobozia Conachi a reușit scorul campionatului și a preluat șefia în Liga a IV-a

Zimbrul Slobozia Conachi a reușit scorul campionatului și a preluat șefia în Liga a IV-aDupă ce studenții de la ”CSU Dunărea de Jos” au învins sâmbătă Tuluceștiul cu 8 - 0, vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi trebuiau să marcheze, duminică în jocul cu Juventus Toflea, nouă goluri pentru a reveni pe prima poziție în clasament, la golaveraj.  

Vicecampionii au răspuns studenților cu o victorie, scor 12 - 0, diferență cu care au preluat prima poziție în clasamentul Ligii a IV-a cu un golaveraj 36 - 6 (+30), față de +27 (28 - 1) al campionilor de la CSU. În jocul cu cei de la Juventus Toflea Adrian Moroșanu a marcat de patru ori, ”Boboc” Spînache a reușit o triplă, George Iancu a reușit o dublă, iar Iulian Năpîrlică, Petrișor Tudosă și Narcis State, cu câte o reușită, au completat lista marcatorilor.      

12 - 0 scorul jocului Zimbrul Slobozia Conachi - Juventus Toflea este scorul campionatului după șase etape, precedentele performanțe le-au aparținut studenților, 8 - 0 cu Agrostar Tulucești și 7 - 0 pe terenul celor de la Victoria Tecuci.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger