Home » , , , , » Avântul Vânători primește replica Avântului din Drăgănești în etapa a XI-a din Liga a IV-a

Avântul Vânători primește replica Avântului din Drăgănești în etapa a XI-a din Liga a IV-a


În Liga a IV-a sunt programate să se dispute în finalul săptămânii jocurile din etapa a XI-a. Într-unul din cele mai atractive dueluri ale etapei pe terenul din Vânători, duminică, de la ora 12.00,  gazdele de la Avântul, vor primi replica celeilalte echipe cu nume Avântul din primul eșalon județean Avântul Drăgănești. 

Jocul cu cei de la Drăgănești este abordat de cei de la Vânători după o serie de trei înfrângeri consecutive, serie în care a întâlnit campioana, CSU ”Dunărea de Jos”, vicecampioana, Zimbrul Slobozia Conachi, sau Muncitorul Ghidigeni, locul patru. În clasament, după zece etape, Avântul Vânători este pe locul șase cu 14 puncte, patru victorii, două remize, patru înfrângeri. Cei de la Drăgănești sunt pe nouă în Liga a IV-a, 10 puncte, 10 jocuri, iar ultima victorie, pe teren, a fost în etapa a VIII-, pe teren propriu, scor 8 - 0, cu cei de la Agrostar Tulucești. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger