Home » , , » CSM Arcada a pierdut cu Craiova după un set decisiv maraton

CSM Arcada a pierdut cu Craiova după un set decisiv maratonEchipa de volei masculin CSM Arcada nu își găsește ritmul. După victoria la limită de la Baia Mare, gruparea gălățeană a pierdut primul meci din acest sezon, la chiar prima apariție în fața propriilor suporteri. CSM Arcada  a pierdut cu scorul 2 - 3 jocul cu cei de la SCMU Craiova din etapa a V-a, după un set decisiv maraton pierdut de gălățeni cu scorul 20 - 22!

Oaspeții au câștigat primul set cu scorul 26 - 24, gălățenii au egalat după ce s-a impus cu 25 - 15  în setul doi, după care s-au instalat la conducere, setul trei a fost câștigat cu scorul 25 - 21. Parțialul al patrulea a fost câștigat de gruparea craioveană, scor 25 - 23, iar învingătoarea s-a decis în setul decisiv. Prelungirile au avut nevoie de prelungiri pentru a se decide învingătoarea. După mai multe momente de egalitate, 15 - 15, 16 - 16, 19 - 19, oaspeții s-au impus în final cu 22 - 20.  Pentru Arcada urmează jocul de pe terenul celor de la VM Zalău, 17 noiembrie, ora 18.00.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger