Home » , , » CSM Galați întâlnește liderul din Diviza Națională de Seniori

CSM Galați întâlnește liderul din Diviza Națională de Seniori


În Divizia Națională de Seniori sunt programate sâmbătă, 3 noiembrie, jocurile din etapa a VIII-a una din ultimele din ultimele din acest sezon. CSM Galați va juca sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul celor de la Năvodari, un joc clasic pentru ultimele ediții ale Diviziei Naționale de Seniori, cele două combatante de pe stadionul Flacăra din Năvodari sunt printre cele mai vechi din DNS. 

Jocul de sâmbătă este abordat de CSM Galați de pe locul trei în Grupa Centru Sud cu cinci puncte acumulate în cele trei jocuri disputate, (o victorie, două înfrângeri), în timp ce echipa din Năvodari conduce Divizia Națională de Seniori cu 15 puncte din trei jocuri disputate, în toate cele trei jocuri disputate în acest sezon echipa din Năvodari a câștigat cu punct bonus. Meciul de la Năvodari se va disputa în cadrul etapei a VIII-a din sezonul regulat, a treia din retur, meciul tur, de la Galați, programat inițial pentru 29 septembrie, se va disputa la 1 decembrie, de la ora 11.00.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger