Home » , , , » CSM Galați a pierdut pe terenul liderului CS Năvodari

CSM Galați a pierdut pe terenul liderului CS NăvodariEchipa de rugby de la CSM Galați a pierdut jocul de pe terenul liderului grupei Centru Sud din Divizia Națională de Seniori. Gruparea gălățeană a jucat pe terenul celor de la CS Năvodari, în etapa VIII-a, și a cedat cu scorul 52 - 12, la pauză 26 - 0. 

CSM Galați a punctat prin Teodor Nițu - eseu și transformare, și Bogdan Frățilă -  eseu. Jocul de la Năvodari, deși al treilea, a fost ultimul din deplasare pentru echipa gălățeană. Până la finalul sezonului regulat CSM Galați mai are de disputat două jocuri, ambele pe teren propriu, sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 11.00, cu RC Bârlad, și sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 11.00.cu CS Năvodari. 

În clasamentul grupei Centru Sud din DNS CSM Galați este pe locul patru, ultimul, cu cinci puncte din patru jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei RC Grivița. La finalul sezonului regulat primele trei clasate vor obține calificarea în play-off.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger