Home » , , » CSM Galați revine pe Municipal cu un nou joc în DNS

CSM Galați revine pe Municipal cu un nou joc în DNSÎn Divizia Națională de Seniori, Grupa Centru Sud, sunt programate să se dispute sâmbătă, 10 noiembrie, jocurile din etapa a IX-a, penultima din sezonul regulat. Echipa de rugby de la CSM Galați va juca de la ora 11.00, pe stadionul Municipal, Gloria de lângă Autogară, al doilea joc de pe teren propriu din acest sezon cu cei de la RC Bârlad. 

Jocul de sâmbătă de pe Municipal este abordat de CSMG de pe locul patru, ultimul, în Grupa Centru - Sud, cu 5 puncte, 4 jocuri, la egalitate cu echipa de pe locul trei, RC Grivița, în timp ce gruparea din Bârlad este pe locul doi cu zece puncte din patru jocuri. Meciul tur, de la Bârlad, a fost chiar meciul de debut sub actualul nume pentru CSM Galați și a fost pierdut de formația gălățeană cu scorul 51 - 16. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger