Home » , , , , , » CSM Phoenix CSU Galați a început cu o victorie seria celor trei jocuri în șapte zile

CSM Phoenix CSU Galați a început cu o victorie seria celor trei jocuri în șapte zileEchipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galați a început seria celor trei meciuri în șapte zile cu o victorie. În etapa a V-a din Grupa C, LNBM, echipa gălățeană a învins cu scorul 93 - 48, în Capitală, echipa Agronomia București. 

Gălățenii și-au conturat victoria în partea a doua a jocului. La pauza mare echipa gălățeană a intrat cu un avantaj de opt puncte, scor 38 - 30, după ce a câștigat primele două secvențe cu 20 - 14 și 18 - 16. În sfertul trei CSM Phoenix CSU s-am impus cu 31 - 12, iar ultimul parțial a fost adjudecat de gălățeni cu scorul 24 - 6.    

Cel mai bun jucător al meciului a fost Vlad Corpodean cu 18 puncte și 14 recuperări. În double - double a încheiat jocul și Marko Perovic cu 13 puncte și 10 recuperări. Pentru CSM Phoenix CSU au mai marcat: Phillip Miller 18p, Radu Voinescu 15p, Nebojsa Dukity 11p, David Stan 8p, George Vlad 5p, Mihai Grecu 3p și Andrei Giangu două puncte. Pentru CSM Phoenix CSU Galați a mai jucat Alexandru Patko. 

După cinci etape din Grupa C CSM Phoenix CSU Galați este pe locul doi în clasamentul din Grupa C cu 4/1 la general, la egalitate cu echipa de pe locul trei ACS Târgu Jiu. Pentru echipa gălățeană urmează o săptămână cu două jocuri, miercuri, 7 noiembrie, echipa gălățeană va juca pe teren propriu cu echipa Colegiului Național ”Aurel Vlaicu” București, urmând ca duminică, 11 noiembrie, să joace pe terenul celor de la CSM Focșani.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger