Home » , , , » Dublă cu ACSH Gheorgheni pentru hocheiștii de la CSM Galați

Dublă cu ACSH Gheorgheni pentru hocheiștii de la CSM Galați

 
 
Hocheiștii de la CSM Galați vor susține vineri și sâmbătă, 9 - 10 octombrie, în ambele zile de la ora 18.30, primele meciuri cu cei de la ACSH Gheorgheni. Duelul de la Patinoarul Dunărea va fi în premieră, cele două cluburi sunt la sezonul de debut în Campionatul Național de Seniori, atât clubul din Galați cât și cel de la Gheorgheni au fost înființate în această vară. 

CSM Galați este pe locul patru în clasamentul la zi din Campionatul Național, campionat ce numără în acest sezon șapte echipe. Gruparea gălățeană a jucat patru meciuri și a acumulat 12 puncte. Harghitenii de la ACSH Gheorgheni, echipă ce activează în acest sezon și în Erste Liga, au jucat opt meciuri în competiția internă în acest sezon, din care a câștigat 3, unul în prelungiri, și sunt pe locul cinci cu 8 puncte. 

Vitali Donika revine la Galați, dar ca adversar 

În acest sezon gruparea harghiteană este pregătită de tehnicianul ucrainean Vitali Donika, fostul idol al tribunelor gălățene, campion și câștigător al Cupei cu Dunărea, antrenorul de sezonul trecut de la CSM Dunărea Galați. De la sosirea în România, în sezonul 2014 - 2015, ucraineanul va fi pentru prima oară adversarul Galațiului. Pe lângă Vitali Donika la echipa din Gheorgheni activează alți trei foști jucători ai Dunării, Attila Goga - fostul căpitan al echipei gălățene, Pal Zsombor și Orban Szilard - doi dintre fundașii de sezonul trecut de la Dunărea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger