Home » , , » Florin Nini: ”Centrul de Copii și Juniori de la Phoenix formează în continuare jucători, echipe”

Florin Nini: ”Centrul de Copii și Juniori de la Phoenix formează în continuare jucători, echipe”Plecat să  antreneze la Pitești în Grupa Valorică A, președintele și fondatorul clubului Phoenix Galați, Florin Nini, a lăsat clubul gălățean în grija celorlalți antrenor de la club. La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM Florin Nini a spus că în continuare Centrul de Copii și Juniori formează jucători/ echipe.  

”Centrul de Copii și Juniori, unde Dixon Destanovic alături de Cosmin Șerbănescu, Andrei Maxim și ceilalți antrenori de la club, duc mai departe munca de 18 ani a clubului, formează echipe, formează jucători. Echipa sub 16 ani participă pentru al doilea an consecutiv în EYBL (European Youth Basketball League), în compania unor cluburi extrem de puternice, artă că deschiderea noastră este nu numai pentru sport și pentru a face rezultate, dar și expunere la nivel european”, a spus Nini. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger