Home » , , » Panterele de la Universitatea joacă derby-ul etapei a VII-a din Liga I. Satelitul joacă în Tulcea

Panterele de la Universitatea joacă derby-ul etapei a VII-a din Liga I. Satelitul joacă în TulceaLiga I feminină de fotbal revine în actualitate la finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a VII-a, etapă în care reprezentanta Galațiului, Universitatea, va avea parte de o nouă deplasare lungă, la fel cum sunt majoritatea pentru ”pantere”. Duminică, 4 noiembrie, de la ora 11.00, Universitatea Galați va juca pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, în etapa a VII-a din primul eșalon feminin. 

Jocul de duminică poate fi catalogat derby-ul etapei, se vor întâlni echipa de pe locul doi, Heniu Prundu Bârgăului, 10 puncte, golaveraj 10 - 9, 6 jocuri, și Universitatea, locul patru 7 puncte, golaveraj 13 - 11, 5 jocuri, cu o eventuală victorie a ”panterelor” cele două echipe ar putea face schimb de locuri. Meciul de pe stadionul Heniu, din Prundu Bârgăului va fi arbitrat de Vasile Rodina, iar la cele două linii vor oficia Claudiu Giorgiu și Robert Mers, toți din Cluj - Napoca. 

Altfel, echipa secundă a clubului gălățean va juca tot duminică, de la ora 11.00, la Topolog, județul Tulcea, cu Zimbrul Tulcea, în etapa a VII-a, penultima din turul Ligii a III-a. Universitatea este pe locul di în clasamentul seriei cu șase puncte, golaveraj 17 - 8, în timp ce echipa din Tulcea este pe patru cu trei puncte.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger