Home » , , , » Parteneriat cu Biblioteca V.A Urechia pentru CSU Belor

Parteneriat cu Biblioteca V.A Urechia pentru CSU BelorÎn direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul sportiv de la CSU Belor Galați, Silviu Șoimu, a anunțat că în acest sezon clubul gălățean de volei a încheiat un parteneriat cu Biblioteca V.A Urechia.  

”În acest sezon avem încheiate parteneriate cu Biblioteca V.A Urechia, pe durata întregului campionat, și cu cei de la Carrefour, parteneriat prin care ne propunem să oferim copiilor din ciclul doi cărți, fructe și dulciuri. La meciul cu Penicilina Iași am premiat clasa la care sportiva noastră Adriana Dudnic este dirigintă, clasa a VII-a de la Liceul Teologic. Au primit cărți în număr de 25 de copii care au fost însoțiți și de părinții lor, aceste demersuri sunt pentru a atrage tinerii spre sălile de sport și îndeosebi spre volei”, a spus Silviu Șoimu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger