Home » » United preia șefia în Liga I după victoria la scor cu Gloria Buzău

United preia șefia în Liga I după victoria la scor cu Gloria Buzău

Vicecampionii de la United au preluat, și de facto, șefia în Liga I. În deschiderea etapei a VIII-a, etapă intermediară ce se dispută între 6 și 8 noiembrie, gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 7 - 1, la pauză 2 - 0, în fața nou promovatei Gloria Buzău. 
Kailom Borges a deschis scorul, în minutul 4, iar Octavian Cireș a dublat avantajul, în minutul 15. În partea secundă antrenorul - jucător Florin Ignat a urcat socrul la 3 - 0, minutul 29, iar Andrei Crăciun a distanțat gruparea vicecampioană la 4 - 0, în minutul 31. Oaspeții au redus din diferență în minutul 33, prin Cornel Țicalo,  iar tabela a fost închisă de dubla lui Rafinha, minutele 33 și 34. 
United Galați este liderul la zi din Liga I cu 19 puncte, 8 jocuri, 3 puncte penalizare. Principala urmăritoare a vicecampionilor este Dunărea Călărași, locul 2 cu 16 puncte, un meci mai puțin. De altfel, titlul de campioană a turului se va decide luni, 12 noiembrie, în jocul dintre cele două echipe de la Călărași.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger