Echipa presei și prietenii vs. fetele de la Universitatea Galați. Fetele de la Universitatea merită mai multă atenție!

42
Acesta este mesajul transmis de către reprezentanții mass-media (plus prietenii) care au disputat un meci demonstrativ de fotbal cu fetele de la Universitatea Galați, echipă înscrisă în campionatul eșalonului secund în plan național. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 7-7.

Pixurile, microfoanele, tastaturile, reportofoanele și toate celelalte nu mai puteau să-i ajute pe jurnaliști în fața duelului fotbalistic cu fetele de la Universitatea Galați. Oamenii din mass-media au luat meciul în serios încă de la început și au reușit să se distanțeze la 3-0, dar Elena Ivan a dat semnul revenirii în joc al fetelor prin golul înscris după o acțiune prelungită de atac. Fetele au profitat de momentele bune și au egalat la trei, iar până la finalul jocului s-a mers cap la cap, iar rezultatul final înregistrat a fost 7-7. Pentru fete au mai punctat Carmen Marcu, Valentina Ivan și Mirela Ciobotaru. De altfel, Mirela Ciobotaru a reușit două goluri de excepție din afara careului! Cu căpitanul Alexandra Ivan care i-a cotonogit serios pe jurnaliști și indicațiile prețioase de pe margine venite de la antrenori, fetele au reușit să facă față cu brio unui meci în care porneau cu dezavantajul fizic. S-a jucat exact ca un meci oficial, pe teren mare, 11 vs. 11, timp de 90 de minute. 
Pe lângă echipa feminină a cărui scop a fost organizat evenimentul, în centrul atenției s-a aflat și Cristian Munteanu, portarul de legendă al Oțelului, care a purtat tricoul portocaliu cu numărul 23, ca-n vremurile sale cele mai bune petrecute sub emblema clubului fanion al Galațiului, cu formula Lobonț+Stelea trecută în dreptul numelui. Așa era recunoscut de toată țara în 2003, după un banner făcut de ultrașii gălățeni: Lobonț + Stelea = Babicu. ”O acțiune frumoasă, e prima oară când joc împotriva unor fete. Mă bucur foarte mult că am putut să fiu prezent și să pun umărul să ajutăm această echipă să capete mai multă atenție din partea tuturor pentru că merită, țin să-i felicit pe organizatori și le mulțumesc de invitație”, a spus Cristian Munteanu.
Universitatea Galați: Roxana Pazargic, Irina Ivan, Alexandra Ivan (C), Valentina Ivan, Elena Ivan, Elena Țuțuianu, Mădălina Sfinteș, Roxana Ioan, Mirela Ciobotaru, Andreea Surcică, Carmen Marcu, Eugenia  Gherghișan, Ionelia Dulgheru, Cristina Anghel, Ana Calin, Georgiana Croitoriu, Andreea Ticoiu.  Au absentat: Georgiana Stratu, Natalia Dudu, Iulia Mihalea, Ioana Palade, Elena Dragomir, Georgiana Bobocea, Viorica Vasile, Silvia Oană.

Echipa presei și prietenii: Cristian Munteanu (legenda Oțelului), Tudor Neacșu (Digi24) – Marius Cosoreanu (Școala de Fotbal Junior), Ionuț Bădăluță (Dunărea Bătrână), Ionuț Negru (Digi 24), Bogdan Tudor Ioan, Auraș Gohoreanu (fost jucător la Oțelul), George Emilian Slavu, Gabi Lupu (Cien por Cien Latino – ProFM LiderFM), Marian Brăilescu (Gazeta Sporturilor), Sorin Gheorghe (RTV), Marius Țuca (Divizia locală – Digi 24), Iulian Dogaru (Victoria Independența), Paul Voicu (ambasador APCA), Dorin Petrea (Express TV), Constantin Lepădatu (RTV), Dan Caburgan (ex- Viața liberă), Marian Săvăstru (Lider Sportiv – ProFM LiderFM). 

Cele două echipe au încheiat partida cu gândul că genul acesta de acțiuni nu se vor opri aici, astfel că e de așteptat ca un astfel de meci să aibă loc și în perioada următoare. În speranța unei mai mari atenții acordate echipei din partea publicului gălățean, dar mai ales a autorităților locale, fetele de la Universitatea Galați se pregătesc de jocurile oficiale care vor începe în septembrie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal