HOCHEI: S-a stabilit programul primului turneu din CJHL. ”Gladiatorii” debutează cu Kryžynka Kiev și Mládež Michalovce

26
Carpathian Junior Hockey League (CJHL) a stabilit programul primului turneu din ediția 2017 – 2018 a competiției. Ediția a doua a competiției internaționale se va disputa la două categorii de vârstă, sub 16 ani și sub 18 ani, iar echipa gălățeană Gladiators Dunărea Galați va participa la ambele categorii de vârstă. Cele două turnee se vor disputa între 25 și 27 august, în Slovacia. Turneul sub 16 ani va avea loc la Vranov nad Topľou, în timp ce la categoria sub 18 ani turneul inaugural se va disputa la Trebisov. 

La categoria sub 16 ani ”gladiatorii” vor juca meciul de debut în actuala ediție CJHL vineri, 25 august, de la ora locală 10.30, cu cei de la  Kryžynka Kiev, Ucraina. În al doilea meci al zilei, de la ora 15.00, Gladiators Dunărea va juca cu HK Mládež Michalovce, Slovacia. A doua zi, sâmbătă, 26 august, ”gladiatorii” vor juca în primul meci al zilei, de la ora locală 7.30, cu cei de la STS Sanok, Polonia, iar de la ora 13.30, vor întâlni Debreceni HK, Ungaria. În ultima zi de turneu, duminică, 27 august, juniorii gălățeni vor întâlni cele două echipe nou admise în CJHL. De la ora locală 9.30, vor juca cu cehii de la HC Brumov-Bylnice, iar turneul va fi încheiat de Gladiators Dunărea în jocul cu cei de la Sdyusshor Harkov, Ucraina. 

Turneul echipelor sub 18 ani va fi început de ”gladiatori” vineri, 25 august, de la ora 9.30, în jocul cu cei de la HK Mládež Michalovce, Slovacia. În al doilea meci al zilei echipa sub 18 ani a Galațiului va juca cu polonezii de la Sanok. Sâmbătă, 26 august, de la ora locală 11.15, Gladiators Dunărea va juca cu HC Brumov-Bylnice, Cehia, iar de la ora 15.45, ”gladiatorii” vor juca cu gazdele de la MSKM Trebisov. Duminică, 27 august, sunt programate ultimele două meciuri din turneu. De la ora locală 8.00, Gladiators Dunărea va întâlni Sdyusshor Harkov, Ucraina, în timp ce de la ora 14.00, ”gladiatorii” vor juca cu HC Halycké Levy Novoiavorivsk, Ucraina, campioana ediției precedente din CJHL U 16.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal